Miruna Ioniţă, regal artistic la Muzeul Goleşti

Evenimentele se ţin lanţ pentru Miruna Ioniţă, tânăra descoperită de primarul Ion Georgescu. Miruna este nelipsită de la majoritatea evenimentelor organizate în Argeş, fie în calitate de solistă, fie în calitate de model. După evenimentul de succes organizat la Club Hush Piteşti, Tineret Fashion 2022, unde a participat atât în calitate de model cât şi în calitate de solistă, Miruna s-a afirmat joi într-un regal artistic organizat la Muzeul Goleşti. Pentru micuţa noastră argeşeancă este o mândrie faptul că a fost invitată la acest eveniment, fiind singurul model feminin din Argeş selectat să participle în colecţii ale unor designeri celebri, alături de modele de top din România. Evenimentul CALAPOD FASHION SHOW a inclus prezentarea colecţiilor semnate: : Yajima , Essa Lian by Alexandra ARNĂUTU si Robert Ciobanu. Miruna a fost prezenta in cele doua colectii  Yajima si  Essa Lian by Alexandra ARNĂUTU .

„A fost ceva unic pentru mine chiar dacă am participat până acum la foarte multe prezentări. Acest eveniment a fost deosebit. Îi multumesc pentru această oportunitate doamnei Raluca Andreea Andrei .

Mă bucur nespus că am defilat alături de manechine celebre si am prezentat minunatele creaţii semnate Yajima şi Essa Lian by Alexandra ARNĂUTU. Le multumesc tuturor celor care au reusit să ajungă la eveniment şi ne-au onorat cu prezenţa”, a transmis Miruna Ioniţă.

Seara s-a încheiat cu o paradă călare a actorului Denis Ştefan, calul fiind emblema brand-ului Calapod, iar vinul de la Domeniile Urlați au completat voia bună de final.

Miruna Ioniţă continuă să reprezinte oraşul Mioveni şi chiar judeţul Argeş la cele mai importante evenimente.

FOTO: Cristina Miliare şi Nick Vătafu

Sursa aici

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *