Cele mai frumoase urari de nunta. Cum sa ii feliciti intr-un mod memorabil pe tinerii indragostiti?

Ai fost invitata la mai multe nunti anul acesta si nu stii ce urari sa le faci cuplurilor? Te ajutam noi! Daca se apropie ziua casatoriei rudelor sau prietenilor, le poti transmite una dintre urarile de nunta pe care ti le vom prezenta mai jos. Acestea te vor ajuta sa exprimi bucuria pe care o simti cu privire la casatoria lor si cat de mult iti doresti ca ei sa fie fericiti si sa se iubeasca din plin toata viata.

urari de nunta

Iata cateva urari de nunta cu care nu poti da gres:

Chiar daca in viata apar si multe dificultati, le puteti invinge pe toate impreuna. Atunci cand obstacolele vor aparea in calea voastra, amintiti-va de iubirea imensa pe care o simtiti unul fata de celalalt si care v-a adus astazi in fata altarului. Casa de piatra!”

Va doresc din tot sufletul o casnicie fericita, din care sa nu lipseasca loialitatea, respectul si iubirea!”

Sincera sa fiu, imi cam pierdusem speranta cu privire la iubirea adevarata, dar voi doi ati reusit sa imi redati speranta. Mi-ati aratat ce inseamna iubirea neconditionata si sper sa o intalnesc si eu candva. Casa de piatra!”

Sa va amintiti mereu de ziua in care v-ati unit destinele si sa nu uitati nicio clipa de promisiunile pe care vi le-ati facut. Casa de piatra si sa va iubiti mereu asa cum o faceti acum!”

Relatia voastra a devenit un adevarat model atat pentru mine, cat si pentru celelalte persoane care va cunosc. Sunteti o sursa de inspiratie pentru noi toti si va felicit pentru acest lucru! Casa de piatra, dragii mei!”

Profitati din plin de fiecare clipa pe care o petreceti impreuna si iubiti-va cu toata fiinta voastra! Casa de piatra!”

Chiar daca viata este presarata atat cu impliniri, cat si cu dezamagiri, sunt convinsa ca dragostea voastra va trece testul timpului si va invinge cu brio orice obstacol. Casa de piatra!”

Stiu cat de mult ati asteptat ziua aceasta si sunt fericita ca, in sfarsit, ea a venit. Sa va bucurati de fiecare moment al nuntii voastre si sa va amintiti in clipele grele de fericirea pe care o simtiti azi. Eu va admir si va doresc toata fericirea din lume. Casa de piatra!”

Sa aveti mereu grija unul de celalalt si sa va iertati reciproc atunci cand gresiti. Astazi incepeti un nou capitol din viata voastra si sunt convinsa ca va fi spectaculos! Casa de piatra!”

Va doresc o casnicie fericita, cu multe impliniri si iubire ca in povesti. Nimeni si nimic sa nu va desparta! Casa de piatra si felicitari!”

Iubirea nu se gaseste usor, iar faptul ca voi v-ati gasit unul pe celalalt merita sarbatorit! Admir relatia voastra si imi doresc sa va vad mereu la fel de fericiti! Casa de piatra!”

Acestea sunt cateva urari de nunta care sa te ajute sa le transmiti mirilor ceea ce simti vizavi de casatoria lor. Poti personaliza aceste urari de nunta asa cum iti doresti. Important este ca tinerii indragostiti sa stie cat de mult te bucura evenimentul lor!

Citeste si “Furatul miresei” – afla de unde a pornit acest obicei atat de popular la nuntile din Romania!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *