Vouchere cadou

Daca nu va puteti decide ce cadou este cel mai potrivit pentru ea, oferiti-i un Card Cadou Essa Lian! Poate fi folosit la cumparaturile din magazinul online, astfel incat ea isi poate cumpara rochia mult visata!

Utilizare Card Cadou:

Online – la cumparaturi direct pe magazinul online www.EssaLian.ro

Cardurile sunt disponibile in mai multe variante de pret

Caractere:0/300)

Mail destinatar
Îl vom trimite la adresa de e-mail a destinatarului
PREVIZUALIZARE

Gift Card termeni si conditii

Comenzile plasate prin Cardurile Cadou sunt supuse termenilor comerciali standard si regulilor de confidentialitate asa cum sunt publicate pe Essalian.ro

Cardul poate fi folosit in magazinul online. In cazul in care valoarea comenzii depaseste valoarea Cardului Cadou, diferenta de pret poate fi achitata prin card sau cash la livrare. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica, diferenta de bani nu poate fi restituita in numerar sai intr-un iban al beneficiarului.

Nereturnabil, nu se poate revinde. Cardurile Cadou Essa Lian nu pot fi returnate si nici nu se returneaza banii cash (exceptie fac statele unde aceste conditii sunt reglementate prin lege). Comenzile plasate prin Cardurile Cadou pot fi returnate, iar rambursarea va fi creditata inapoi in contul Dvs.

Nu se poate folosi in scop commercial. Cardurile Cadou Essa Lian pot fi folosite de o persoana fizica sau juridica, dar nu pot fi folosite in scop de marketing, pentru reclame sau alte activitati promotionale.

Fara afiliere cu Essa Lian. Folosirea marcii, a logo-ului sau a imaginii cardului cadou ca tert, fara acordul Essa Lian, este strict interzisa.

Salvarea informatiilor la completarea cardului cadou. Prin completarea campurilor de comanda a cardului cadou,informatiile raman confidentiale.

Valabilitate card. Cardul Cadou este valabil 3 luni de la achizitionare.