Rochie de mireasa 2 in 1

O zi cu adevarat speciala in viata unei femei este atunci cand ajunge in fata altarului alaturi de persoana iubita. Insa, pana cand soseste ziua casatoriei, trebuie sa faca numeroase pregatiri de nunta si sa aleaga ce rochie de mireasa va purta.

Aceasta alegere poate fi destul de dificila, mai ales ca in prezent exista o multime de modele spectaculoase (rochii de mireasa tip Printesa, Sirena, A-Line, tafta etc.). Daca iti doresti sa ai un look de senzatie, dar iti este greu sa te hotarasti la un singur model, poti lua in calcul rochiile 2 in 1. Cu ajutorul lor, vei putea avea doua tipuri de rochii intr-una singura. De exemplu, alegand o rochie de mireasa 2 in 1, ai putea avea in aceeasi seara o rochie tip Printesa sau A-Line, dar si una tip Sirena.

Un astfel de model este perfect pentru femeile care isi doresc sa-i surprinda pe invitati cu diversitatea tinutelor alese. O rochie 2 in 1 iti va garanta un look de senzatie si fotografii de revista!

Rochie de mireasa cu trena detasabila

Exista mai multe modalitati prin care poate fi creata o rochie de mireasa 2 in 1, iar una dintre ele este cu ajutorul unei trene detasabile. In cazul in care vei purta o astfel de rochie, iti vei putea face aparitia la biserica si la sedinta foto imbracata intr-o tinuta de poveste, iar la petrecere vei putea detasa trena, pentru a beneficia de un plus de confort.

In acest mod, vei avea o aparitie sublima la biserica si vei face fotografii senzationale, dar te vei putea si distra in voie pe tot parcursul noptii. Alege o rochie de mireasa cu trena detasabila sau fara, marca Essa Lian, si fa-te remarcata!

Te asteptam la proba pentru alegerea rochiei de mireasa perfecte!
Vino in Showroom-ul Essa Lian!
Completeaza formularul si noi te vom contacta!

Follow #essalian

Instagram & Facebook