EssaLian.com - Atelier rochii de mireasa - Contacteaza-ne

Contact atelier rochii de mireasa / alte evenimente

Atelierul de rochii de mireasa sau pentru alte ocazii EssaLian.com este prietenul de incredere al tuturor femeilor, ce-si doresc sa se faca remarcate prin tinute elegante si pline de rafinament! Pentru ca stim cat de importanta este pentru fiecare femeie aparitia la un eveniment si felul in care isi doreste si ar trebui sa se simta, punem toata priceperea si pasiunea noastra in realizarea rochiei ideale!

Daca esti in cautarea rochiei tale perfecte sau daca deja ai in minte modelul dorit, nu ezita sa ne contactezi si vom transforma rochia visurilor tale in realitate. Te vom ajuta sa imbraci rochia la care ai visat dintotdeauna!

Completeaza formularul de contact sau viziteaza-ne la atelier! Lasa-ne un mesaj, spune-ne ce-ti doresti si un reprezentant din cadrul atelierului te va contacta; impreuna, vom stabili o intalnire in showroom, pentru a putea vedea cat mai multe modele si a putea proba rochiile din oferta noastra.

Fie ca alegi sa ne scrii un mesaj pe e-mail (office@essalian.com), ca ne suni la numarul de telefon 0744957107, fie ca ne vizitezi direct in atelier – te vei bucura de toata atentia noastra si ne vom stradui sa gasim impreuna rochia pe care s-o imbraci la eveniment si cu care sa te faci remarcata, iar aparitia ta sa nu poata fi trecuta cu vederea sau uitata cu usurinta.

Feel Free to drop us a line

Phone: 0744 957 107
Email: office@essalian.com
Adresa: Aleea Suter nr 16, sector 4 , Bucuresti
ESSA LIAN DESIGN SRL - CUI 35004188, J40/11266/2015