Cum să te simți divin purtând ținuta perfectă pentru tine, creată de Essa Lian

Fiecare femeie este diferită, are o siluetă diferită și armonia liniilor sale corporale este subliniată mai bine atunci când aceasta poartă o rochie ce îi vine ca turnată.

Nu degeaba interesul pentru vestimentația custom made a crescut în ultimii ani, publicul feminin devenind tot mai pretențios cu privire la alegerea unei rochii.

Ținuta perfectă pentru orice femeie cu gusturi sofisticate poate fi creată de Essa Lian, brand 100% românesc, existent de 6 ani pe piața din România. Rochii elegante poate crea oricine, însă rochii cu tipar unic, care să transmită adevăratul spirit feminin al persoanei care îmbracă ținuta, numai Essa Lian reușește să creeze.

n spatele acestui brand stă tânăra designer vestimentar Alexandra Arnăutu. Mizează pe munca sa manuală în mare parte, de muncă migăloasă, însă detaliile fin lucrate și rafinamentul ținutelor care ies din mâna sa sunt răsplata muncii creative.

Când îți dorești o rochie croită special pentru tine Essa Lian este alegerea!

Timpul trece neiertător și singura cale de a-l fructifica este de a ne bucura pe deplin mai ales de episoadele speciale oferite. Poate așa se și explică cât de atent își pregătește o femeie ținuta atunci când participă la evenimente speciale. Iar pentru astfel de ocazii festive are nevoie de o rochie pe măsură, o ținută perfectă, croită special pentru ea.

Răspunsul unei astfel de nevoi vine de la atelierul de creație Essa Lian. Designerul Alexandra Arnăutu creează cu multă pasiune, încă din adolescență, când, urmărind marii creatori ai lumii s-a lăsat inspirată de această lume fabuloasă. Acum, își menține motivația cu fiecare clientă fericită.

Povestea unei rochii custom made la Essa Lian

Veți regăsi aici infinite posibilități de a vă crea rochia perfectă. Veți găsi aici consilierea necesară și o echipă pregătită să construiască împreună cu voi o poveste a grației feminine expusă printr-o rochie desăvârșit croită. Poate fi vorba implicit de rochiile de mireasă, rochia perfectă pentru marea zi!

Texturi naturale, fascinația pentru broderii, materiale premium și detalii lucrate manual sunt bază pentru fiecare creație. Dar totul începe cu răbdare și dedicare. Pentru că, mai întâi de toate, clientele sunt ascultate, înțelegând astfel care este viziunea cu care acestea vin la atelier.

Iar până la schița creată nu mai este decât un pas, pentru ca mai apoi să se întâmple și magia, procesul creației cunoaște dedicare și nu grabă. Pe măsură ce rochia prinde viață, clientele sunt asistate, cu fiecare probă și retuș să fie mai aproape de visul împlinit. Iar rezultatul? Zâmbetul de fericire pe chipul femeilor care și-au dorit rochii special croite pentru ele sunt cadoul prețios care ne demonstrează că tot efortul a meritat!

Essa Lian, atelier de prestigiu – repere de viitor

Essa Lian este un brand bine-cunoscut de publicul larg, a bifat prezența la evenimente diverse din lumea fashion: Timișoara Fashion Week, Cluj Fashion Week, Istanbul Fashion Week, Pure London etc.

Și nu se oprește aici. Când ceea ce faci este muncă cu pasiune, rezultatul este perfecțiunea întruchipată și ceva mai mult de atât. Essa Lian își propune să ducă și mai departe viziunea sa, chiar dincolo de graniță, mizând pe o extindere pe piața din Dubai.

Dacă rochia de mireasă vă doriți să fie un model unic, dacă doriți să vă creați o ținută prețioasă pentru un moment din viață care merită pe deplin această alegere, atelierul Essa Lian face dintr-un desen o realitate. Mâinile iscusite ale celor din echipă vor lucra de zor pentru fiecare proiect, fiecare creație.

Programați o vizită aici! Showroom-ul este situat în Aleea Șuter nr. 16, sector 4, București. Descoperiți și conturile din social media, Instagram – @essalian, Facebook – Essa Lian sau accesați site-ul oficial www.essalian.com pentru a descoperi ce înseamnă cu adevărat eleganța unor rochii care vă pune în valoare.

Contact:

0744957107

[email protected]

 

Sursa aici

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *